La web

En aquesta web us proposem tota una sèrie de símbols, noms nous, adaptacions de institucions ja existents, etc... i una forma d'estructurar-se per a una futura federació de Països Catalans, formada per Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i Pitïuses.

A aquesta futura federació s'hi arribaria després de la independència per separat de cada territori històric, que ha de decidir lliurement el seu futur, sense que això vulgui dir que els territoris que l'assoleixin abans oblidin els seus germans i no els ajudin en l'objectiu d'ésser també estats catalans lliures.

Un cop els tres erritoris fossin estats lliures, es plantejaria una federació d'estats, els Països Catalans, per a millorar determinades qüestions econòmiques, culturals i polítiques, però sense perdre la base de la sobirania i capacitat d'autodeterminar-se de cada territori. I per suposat, això hauria d'esdevindre's també com a mostra que de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, som la mateixa nació.

Excloem dels Països Catalans polítics el Principat d'Andorra ja que, tot i ser de nació catalana, considerem que per interessos dels dos territoris els convé més mantenir-se com a estats separats i que Andorra no es federi amb la resta de Països Catalans.

Aquest nou estat federal requerirà de certa organització, simbologia, institucions... i són les que, de forma molt laxa però entenem que orientativa, us poroposem en aquesta web.

Salutacions, bona navegació, i visca els Països Catalans Lliures!